2486 poze   67447 vizite
Albume
0 0 CONTACT 0749 022 1060 0 Oua si pui disponibile din toate rasele incepand cu februarie 20210 ANUL 20210 Australorp matca pt anul 20210 Brahma albastru matca pt anul 20210 Brahma barat matca anul 20210 Brahma columbia matca pt anul 20210 Brahma herminat deschis matca anul 20210 Brahma negru matca pt anul 20210 Brahma potarnichiu matca pt anul 20210 Cochinchina urias albastru matca 20210 Cochinchina urias bobat matca pt anul 20210 Cochinchina urias galben matca pt anul 20210 Plymounth rock barat matca pt anul 20210 Rate si curcani pt anul 2021 la diferite varste0 Sussex matca pt anul 202111masterchef sezonul 201411Oua diponibile din toate rasele incepand cu ianuarie 20151ANUL 20141Brahma albastru matca 20141Brahma barat matca 20141Brahma columbia matca 20141Brahma herminat deschis matca 20141Brahma negru matca 20141Brahma potarnichiu matca 20141Kabir rasa mixta gaini crescute ca la bunica matca 20141Orpington galben negru matca 20141poze pt lugoj cocos potarnichiu1Rhode Island matca 20142 Despre Noi2Adaposturi gaini2Despre noi4ANUL 20134Brahma albastru matca 2013   03 Rasa Brahma descriere4Brahma barat matca 20134Brahma columbia matca 20134Brahma herminat deschis matca 20134Brahma negru matca 20134Brahma potarnichiu matca 20134COCHIN PITIC DIFERITE CULORI4custi crestere prepelite si preturi4CUSTI PT CRESTERE PREPELITE4Gaini de carne-oua ca la bunica4Gaini Orpington 2013 matca   6Despre rasa orpington4Gaini rasa mixta carne-oua 20134Gaini rasa mixta Kabir 2013   6Despre Rasa Kabir4GRIPA AVIARA4INCUBATIE OUA4Productia de Oua4Rhode Island tineret 2013   6Despre Rasa Rhode Island4Salmonela4Stimulatul Ouatului5BOLI SI TRATAMENTE5CAUZELE UNEI SLABE ECLOZIUNI5CRESTERE PUI7Expozitie Otopeni 2013Adaposturi 2015Anul 2015   Brahma albastru matca pt anul 2015      Brahma negru matca pt anul 2015         Brahma columbia matca pt anul 2015         Brahma barat matca pt anul 2015   Brahma herminat deschis matca pt anul 2015Anul 2016ANUL 2017ANUL 2017 BRAHMA ALBASTRUANUL 2017 BRAHMA BARATANUL 2017 BRAHMA COLUMBIAANUL 2017 BRAHMA HERMINAT DESCHISANUL 2017 BRAHMA HERMINAT INCHISANUL 2017 BRAHMA NEGRUANUL 2017 BRAHMA POTARNICHIUANUL 2017 COCHINCHIN URIAS BOBATANUL 2017 COCHINCHINA URIAS ALBASTRUANUL 2017 COCHINCHINA URIAS GALBENANUL 2017 COCHINCHINA URIAS NEGRUANUL 2017 PLYMOUNTHANUL 2017 SUSSEXANUL 2017 WIANDOTTE BARATBrahma albastru -matca pt anul 2016Brahma Albastru tineret 2013Brahma barat - matca pt anul 2016Brahma Barat tineret 2013Brahma columbia - matca pt anul 2016Brahma Columbia tineret2013Brahma herminat deschisBrahma Herminat deschis tineret 2013Brahma herminat deschis-matca pt anul 2016Brahma herminat inchis matca pt anul 2020Brahma mestecaniu matca pt anul 2020Brahma negru - matca pt anul 2016Brahma Negru 2013Brahma Potarnichiu 2013Cochin galben pitic frizat 2013Cochin negru pitic 2013Cochinchina albastru urias matca pt anul 2015Cochinchina negru urias matca pt anul 2015Cochinchina urias albastru - matca pt anul 2016Cochinchina urias bobat -matca pt anul 2016Cochinchina urias galben - matca pt anul 2016Cochinchina urias negru -matca pt anul 2016Cocosi - diferite raseCocosi matca pt anul 2016Comenzi de oua pt anul 2016De vanzare cocos orpington galben 8-9 luni vandutDespreDIN FEBRUARIE 2015 VA POT OFERI PUI SI OUA DE GAINA DIN RASELEExpo Craiova 2013Expozitie Pipera 2013Gaini - diferite rase   00 De vanzare 14octombrie 2012Gaini Brahma herminat deschis 2012Gaini Brahma potarnichiu 2012Gaini Wiandotte 2013   Rasa WiandotteIngrasamant prepeliteKabir rasa mixta carne oua -matca pt anul 2015PISICA MEAPlymounth -matca pt anul 2016poze cochinchinapoze cu gaini de vanzarePREPELITE 2013   CRESTERE PREPELITEPREPELITE JAPONEZE SI AURIIPRETURI OUA SI PUI DE GAINA 2013PRETURI PREPELITE   CARNEA DE PREPELITARecomandari 1Recomandari 2ReteteSussex - matca pt anul 2015Sussex matca pt anul 2016   0 DE VANZARE 2016Wiandotte alb -matca pt anul 2016Wiandotte alb rosu matca pt anul 2015Wiandotte alb-rosu - matca pt anul 2016Wiandotte albastru - matca pt anul 2016Wiandotte albastru rosu bordurat - matca pt anul 2016Wiandotte albastru rosu bordurat matca pt anul 2015WIANDOTTE ALBASTRU SI NEGRUWiandotte argintiu - matca pt anul 2016Wiandotte argintiu matca pt anul 2015Wiandotte negru -matca pt anul 2016Wiandotte negru rosu - matca pt anul 2016Wiandotte negru rosu bordurat matca 2015

membru din 11 iunie 2011

Retete

1.Prepelite în foi de vita

4 prepeliţe,

4 foi de viţă,

4 felii de slănină afumată,

sare



Prepeliţa se mănâncă foarte proaspătă. Se jumuleşte, se scot intestinele şi măruntaiele, se pârleşte repede, se şterge cu o cârpă curată. Se sărează prepeliţele, se pune ficatul înauntru, se înveleşte fiecare prepeliţă cu o foaie de viţă, apoi cu o felie de slănină cât mai subţire, dar destul de mare ca s-o acopere, se leagă cu aţă. Astfel pregatite, prepeliţele se pot frige la frigare sau la cuptor.



2.Prepelita cu sos de struguri

prepelite,

ulei,

unt,

struguri negri,

miere,

vin alb,

zeama de lamaie,

cartofi,

sare, piper



Prepelitele se despica pe sira spinarii pentru a se putea praji uniform si se rumenesc putin in ulei, pe ambele parti, apoi se da tigaia la cuptor pentru 20′, se da cu sare, piper si se acopera cu hartie de aluminiu, sa se pastreze calde. In alta tigaie se pune unt la topit, se adauga boabele de struguri, miere si se dinstuie putin, apoi se adauga vin alb si zeama de lamaie; se lasa sa se ingroase putin; se pun pe un platou cartofii prajiti pai, prepelita si se toarna deasupra sosul de struguri.



3.Prepelite la frigare sau la gratar

3 sau 6 prepelite+3 sau 6 ficatei

50 gr. unt

piper macinat

6 felii de franzela pentru crutoane

felii de slanina proaspata, nefiarta

frunze de vita de vie

In fiecare prepelita se introduce 1 ficat de pasare si o felie de slanina. Se sareaza si se pipereaza, apoi se infasoara fiecare prepelita intr-o frunza de vita de vie unsa cu unt si peste aceasta cu o felie foarte subtire cu slanina(eventual putin batuta) care sa cuprinda in intregime prepelita.

Se leaga cu ata sau se fixeaza cu scobitori, se introduc in frigare si se frig pe gratar.Dupa ce sunt fripte se scot de pe frigare, se inlatura ata, slanina si frunza iar prepelitele se aseaza pe crutoane de paine prajita in unt sau pe gratar.

In lipsa de slanina si funze de vita de vie, prepelitele pot fi invelite cu hartie de pergament unsa cu unt.



4.Prepelite la tava

6 prepelite

foi de vita

6 felii de slanina

1 pahar de vin alb sec sau supa de oase

100 gr. unt

1 lingura de coniac

sare

Pregatirea prepelitelor se face ca mai sus. Prepelitele se aseaza intr-o tava unsa cu unt si se introduc in cuptorul incins. Se frig cam 20-25 de minute.In timpul frigerii se stropesc cu sosul pe care l-au lasat. Cand sunt aproape gata se sting cu vin, cu o lingurita de coniac si cu un pahar de supa de oase.

Cand sunt gata prepelitele se scot din tava se dezvelesc de slanina, iar sosul se lasa sa cada pana raman cam 5-6 linguri (daca este prea mult sos, acesta nu are gust bun). Se servesc pe un platou, cu garnitura din pilaf de orez.



5.Prepelite cu smantana

6 prepelite

100 gr. unt

1 lingura de faina

1 lingura de mustar

cateva boabe de piper

5 galbenusuri de ou de prepelite, sare

200 gr. de smantana

1 lamaie

Prepelitele se taie in doua, se sareaza putin, se pun intr-o cratita cu unt si se inabuse sub capac pana se rumenesc putin. Se adauga faina, piperul boabe, zeama de lamaie, se stinge sosul cu un pahar de supa sau cu apa calduta si se mai fierb 10 minute.Dupa aceea se adauga smantana amestecata cu mustar si cu galbenusurile de ou.



6.Prepelite cu ciuperci si cu smantana

6 prepelite

100 gr. unt

1 lingura de faina

1 lingura de mustar

cateva boabe de piper

5 galbenusuri de ou de prepelite, sare

200 gr. de smantana

1 lamaie

Prepelitele se prepara ca mai sus. La urma se adauga ciupercile, pregatite astfel:ciupercile se taie si se pun la prajit intr-o cratita cu unt in care s-a calit si o ceapa taiatam marunt, se inabusa pana scade zeama lasata de ciuperci, dupa care se adauga la prepelite sosul de smantana si se lasa sa mai fiarba 5-6 minute.



7.Prepelite cu mujdei de usturoi

6 prepelite

100 ml ulei sau unt

piper boabe

foi de dafin

1 ceapa mica

Prepelitele se taie jumatati si se prajesc putin pe toate partile. Se adauga 10 boabe de piper negru, 1 foaie mica de dafin, 1 ceapa mica.

Se prepara inabusite in ulei sau unt si cand sunt gata se adauga mujdei de usturoi.Se servesc cu mamaliguta calda.

8. Salata cu oua de prepelita

Ingrediente reteta :
24 oua prepelita,
maioneza 100g,

sare,
piper dupa gust,
iaurt 200g,
marar o legatura,
usturoi,
suc lamiie
Preparare reteta :
Ouale se pun la fiert cu sare si apa pina ce devin de consistenta tare (2 – 3 minute dupa ce fierbe apa). Se curata. Maioneza se amesteca cu sare, piper, mararul tocat marunt, iaurtul, usturoiul pisat in prealabil si sucul de lamaie. Ouale se vor introduce in sosul format si se amesteca usor sa nu se sfarime. Ouale se pun intregi in sos si se pot servi cu piine toast prajita.

9. Oua de prepelita murate

Ingrediente reteta :
40 oua de prepelita

sare,
otet,
cimbru,
foi de dafin,
leustean,
marar,
piper,
ienibahar

Preparare reteta :


Fierbeti ouale tari la foc mic (pentru un borcan de 720 ml = 35-40 de oua), dupa ce in prealabil ati pus sare in apa ca sa le decojiti mai usor. Dupa ce au fiert, le tineti in apa rece, apoi le decojiti si le intepati usor din loc in loc cu o scobitoare.
Le asezati intr-un borcan de 720 ml si peste ele turnati saramura pe care o faceti astfel: puneti 400 ml apa la fiert cu 30-40 ml otet, sare, cimbru, foi de dafin, leustean, marar, piper, ienibahar. Dupa fierbere, saramura se limpezeste, apoi o lasati sa se raceasca si o turnati printr-o strecuratoare fina peste oua.
Puneti capacul si pastrati borcanul la loc racoros (chiar si in frigider). Le puteti consuma dupa o zi, doua, cand au luat aroma ingredientelor din saramura.

10. Ostropel de prepelite

Ingrediente reteta :
10 prepelite
ceapa
unt
faina
suc de rosii
usturoi
2 foi dafin
piper boabe
vin rosu

Preparare reteta :
Se iau prepelitele si se rumenesc intr-o tigaie, cu ceapa tocata marunt, in unt.

Se adauga apoi un praf de faina, se stinge cu putina apa si se acopera vasul, ca sa se fragezeasca carnea.
Din cand in cand se mai adauga cate o lingura de apa.
Cand carnea este moale, se adauga cateva linguri de suc de rosii sau o lingura de pasta de rosii dizolvata in prealabil in apa calduta, cativa catei de usturoi, doua foi de dafin, cateva boabe de piper.
Cand este aproape gata, se adauga doua sau trei linguri de vin rosu, apoi se lasa cateva minute la cuptor ca sa scada.



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 1
Nume:



georgel70 6 ianuarie 2014  
ce pofta mi-ati facut.va doresc sanatate.
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.